Balıkesir depremi Twitter gündeminde!

22 Ocak Cumartesi saat 22:31'de Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, Twitter'da #deprem hashtagi ile Türkiye gündemine oturdu.

Balıkesir depremi Twitter gündeminde!

22 Ocak Cumartesi saat 22:31'de Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, Twitter'da #deprem hashtagi ile Türkiye gündemine oturdu.

Deprem sonrasında birçok bakan, siyasetçi, ünlü isim, kuruluş ve spor kulübünden Balıkesir'e geçmiş olsun mesajları yağdı.

İşte Twitter gündeminde ilk sıraya oturan #deprem konulu mesajlardan birkaçı:

Yücel Yılmaz
Merkez üssü #Balıkesir #Dursunbey olan ve çevre illerde de hissedilen #deprem'den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Temennimiz can ve mal kaybı olmaması. Olası acil durumlara karşı teyakkuzdayız. 

Allah memleketimizi her türlü afetten korusun.

Numan KURTULMUŞ
Merkez üssü Balıkesir Dursunbey olan, İstanbul ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 

Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin.

Süleyman Soylu
Balıkesir Dursunbey'de, 22.31'de gerçekleşen 4,7 büyüklüğünde #deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır.

Ekiplerimiz tarafından saha taraması devam etmektedir.

Balıkesirimize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun.

Dr. Fahrettin Koca
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, yaklaşık yarım saat önce 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 112 Acil Ekiplerimiz bölgeyi taramak üzere görevlendirilmiştir. İlk bilgilere göre, endişe verici bir sonuç söz konusu değil. Halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Prof. Dr. Naci Görür
Biraz önce Ayvacık-Dursunbey/Balıkesir’de 5,0’lık deprem oldu. Deprem muhtemelen Balıkesir veya Havran-Balya Fay zonunun doğuya doğru devamı üzerinde. Bunlar sağ yönlü, doğrultu atımlı faylar (Emre vd, 2016). Sevgiyle

Türk Kızılay
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir. #Deprem #Balıkesir

Muharrem İNCE
Balıkesir merkezli meydana gelen İstanbul, Yalova, Bursa ve   Çanakkale illerimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; can kaybı olmamasını temenni ediyorum.

Yeniden Refah Partisi
Balıkesir Dursunbey’de meydana gelen ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Herhangi bir can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Temel Karamollaoğlu
Balıkesir'de meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilimizde de hissedilen depremden olumsuz etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.

Beşiktaş JK
Balıkesir’de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Galatasaray SK
Balıkesir'de meydana gelen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe SK
Balıkesir'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bursaspor
Merkez üssü Balıkesir Dursunbey olan ve ilimizde de hissedilen 4.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyoruz.

Trabzonspor
Geçmiş olsun | Balıkesir’de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını temenni ediyoruz. #Deprem