Başkan Akçadurak: 'Yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz'

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçe genelinde inceleme ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Akçadurak: 'Yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz'

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçe genelinde inceleme ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Saygılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz, Daire Müdürleri ile birlikte Saygılar Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Saygılar Mahallesi’ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Akçadurak, “Gediz’i, hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz” dedi.

Hizmetlerinde katılımcılığı esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Başkan Akçadurak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli konulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalarımızı hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleştirirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz” ifadelerini kullandı.