Cami imamı traktörü havuza çevirdi

Aydın'ın Karacasu ilçesinde camii imamı Hikmet Şen sıcaktan bunalan çocukları serinletmek için traktör römorkunu havuza çevirdi.

Cami imamı traktörü havuza çevirdi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde camii imamı Hikmet Şen sıcaktan bunalan çocukları serinletmek için traktör römorkunu havuza çevirdi.

Karacasu’nun kırsal Dikmen Mahallesi’nde camii imamı olarak görev yapan Hikmet Şen, kavurucu sıcaklarla boğuşan ve yüzme havuzuna gidemeyen mahalle çocukları için ilginç bir çözüm buldu. Çocukları serinletmek için cami avlusuna getirdiği traktörünün römorkunu brandayla kaplayıp içerisinde su doldurarak havuz haline getiren cami imamı Şen, çocukları gün boyunca hem serinletti hem de eğlendirdi.

Mahalle çocuklarının yüzme havuzuna gitme imkanı olmadığı için sıcağa karşı böyle bir çözüm bulduğunu ifade eden camii imamı Hikmet Şen, "Aydın sıcakları herkesin malumu. Bu sıcaklarda burada bulunan çocuklarımızın ne yüzme havuzuna ne de denize giderek serinleme imkanları pek olmuyor. Biz de bu yöntemi bulduk ve römorkun içerisine branda sererek içerisini su ile doldurduk. Sıcaktan bunalan, serinlemek isteyen çocuklarımız gün boyunca burada güzel vakit geçirdiler. Onlar mutlu oldukça, biz de mutlu oluyoruz" dedi.