Emlakdere Mahallesi'nde dere temizlik çalışması yapıldı

Temiz bir çevre hedefi ile il genelindeki dere temizliklerini sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Emlakdere Mahallesi'nde 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Emlakdere Mahallesi'nde dere temizlik çalışması yapıldı

"Temiz bir çevre" hedefi ile il genelindeki dere temizliklerini sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Emlakdere Mahallesi’nde 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çevre sorunlarını gidermek, koku ve sinek oluşumunu önlemek ve yağışlarda taşkın tehdidini ortadan kaldırmak için dere temizlik çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu çerçevede Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Emlakdere Mahallesi’nde 500 metrelik dere temizlik çalışması yapıldı.

Çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade eden mahalle muhtarı Osman Yeşilçayır, “Yağışın fazla olduğu dönemlerde taş gibi cisimler derede birikiyordu. Bu da taşkına sebep oluyordu. Yapılan çalışma ile vatandaşlar sel baskınlarına karşı korunmuş oldu. Dört dörtlük çalışma oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederiz” dedi.