Yaralı sansar yavrusuna şefkat eli

Kütahya'da yaralı halde bulunan sansar yavrusu, Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tedavi altına alındı.

Yaralı sansar yavrusuna şefkat eli

Kütahya’da yaralı halde bulunan sansar yavrusu, Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tedavi altına alındı.

Şehrin her noktasında sahipsiz sokak hayvanlarına beslenmeden barınak teminine, tedaviden rehabilitasyona kadar her alanda sahip çıkan Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda yaban hayvanlarına da şefkat elini uzatmaya devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi’nde vatandaşların ihbarıyla yaralı vaziyette bulunan sansar yavrusu, Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğümüze teslim edildi. Muayenesi ve gerekli ilk müdahaleleri yapılan sansar yavrusu, veteriner hekimler tarafından tedavi edildi.

Yaralı sansar yavrusu tedavisinin geri kalanı ve rehabilitasyonu için Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne gönderildi.