Yunus Emre Survivor All Star'da gerildi!

TV 8 kanalında ekranlara gelen ve yarışmacılarıyla adından sık sık söz ettiren Survivor All Star'ın 8 Şubat akşamı yayınlanan ödül oyununda yarışmacı Yunus Emre Survivor'daki kendi takım arkadaşlarıyla gerginlik yaşadı. Bu akşam yaşanan gerginlik sonrasında, Yunus Emre nereli? Yunus Emre Özden kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor gibi sorular Survivor takipçileri tarafından en çok merak edilen sorular arasında yer aldı. İşte Survivor Yunus Emre hakkında merak edilen soruların cevaplarını haberimizde okurlarımız için bir araya getirdik.

Yunus Emre Survivor All Star'da gerildi!

Ödül oyunu sırasında erkekler kategorisindeki yarışmada takım arkadaşlarına sorduğu soruya cevap alamayan Yunus Emre, Survivor şampiyonlarından Ogeday ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmemesi için araya giren Hikmet'in tavırlarına tepki gösteren Yunus Emre Özden, yaşanan gerginlikte bu kez Hikmet ile yumruk yumruğa geldi. Kırmızı takımdaki yarışmacıların da araya girmesi ve Survivor sunucusu Murat'ın müdahalesi ile, tartışma kavgaya dönüşmeden sona erdi.

Haber(Yunus Emre Survivor Parviz ile birlikte...)

Tartışma esnasında hayli gergin olduğu dikkatlerden kaçmayan Yunus Emre Survivor ekibinin kuralları hatırlatılarak uyarıldı ve tartışmayı devam ettirmeyeceğine dair söz verilmesi istendi.

2020 yılındaki Survivor'da da yarışan Yunus Emre Özden, 2022 yılında da yarışmaya davet edilerek Gönüllüler takımındaki yerini almıştı.

Haber

Peki Yunus Emre Survivor ile mi ünlü oldu? Özel hayatında neler yapıyor? İşte Yunus Emre Özden hakkında kısa bilgiler...

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR?

Yarışmacı Yunus Emre Survivor yarışmasına ilk kez 2020 yılında katıldı. 29 Mart 1993 doğumlu genç yarışmacı, öğrenimini Açık Öğretim Fakültesi Ulaştırma ve Lojistik Böülümünde sürdürüyor. 

Henüz 17 yaşındayken modellik yapan genç Yunus Emre Survivor yarışmasına katılan sporcular arasında yer alıyor. MMA dövüşlerinde İstanbul ikincisi ve Türkiye 3.'sü olan başarılı yarışmacı, spor ve modelliğin yanı sıra oyunculukla da ilgileniyor.

Haber

2020 SURVİVOR'A DA DAMGASINI VURMUŞTU

Yarışmacı Yunus Emre, Survivor 2020'de de boy göstererek yarışmış ve özellikle rakip takım oyuncularıyla ciddi boyutlara varan kavgalara karışmıştı. Acul Ilıcalı tarafından o dönemde defalarca uyarılmış ve gerginliğe sebep olduğu birçok oyundan diskalifiye edilmiş ve ceza almıştı.

Haber